Waarom huren in Park Zonnehof?

Naast de diversiteit aan woningen, de mooie opzet van het project, ligging nabij diverse voorzieningen en het hoge afwerkingsniveau zijn er nog een tal van redenen om te kiezen voor het huren van een woning of appartement in Park Zonnehof te Duivendrecht.

Comfortabel en veilig wonen in Park Zonnehof

De appartementen in Park Zonnehof zijn van alle gemakken voorzien. Dit merk je al als je binnenkort en je de deuren van de hoofdentree automatisch kunt openen met behulp van een “tag”. Na binnenkomst lees je op het tv-scherm in de entreehal actuele informatie. Informatie met betrekking tot het gebouw waarin je woont, die jou als huurder aangaat. De woongebouwen zijn gebouwd volgens de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit is terug te zien in bijvoorbeeld de inbraakwerendheid van de deuren. Met de videofoon in je appartement zie je altijd wie er beneden via de hoofdentree bij je aanbelt. Ook is het mogelijk om de beelden vanuit je luie stoel op je smartphone te bekijken en de deur te openen. Ben je niet thuis? Ook dan kun je zien wie er bij je aan de deur staat. Erg handig en een veilig idee.

Iedere woning is voorzien van een inductiekookplaat, waarmee er op de veiligste manier gekookt kan worden. De appartementen zijn ook voorzien van slimme rookmelders die je als bewoner kan uitbreiden met extra rookmelders. Diverse woningblokken hebben zelf rookmelders in alle slaapkamers, wat zorgt voor een snellere alarmering bij brand. Je kunt de rookmelders ook koppelen aan de meeste “Smart Home” systemen, zodat en alarm doorgezet kan worden naar bijvoorbeeld familie, vrienden of buren.

Zeer energiezuinige eengezinswoningen

De eengezinswoningen zijn zeer energiezuinig. Door de goede isolatie en het hergebruik van de warmte (uit de ventilatielucht) is er heel weinig extra nodig voor het verwarmen van de woning. Daarnaast worden de woningen verwarmd met vloerverwarming op relatief lagere temperatuur. De woningen beschikken over een luchtwarmtepomp die de warmte met hulp van stroom op zeer energiezuinige manier opwekt vanuit de buitenlucht. De benodigde stroom wordt opgewekt met zonnepanelen op het dak. Dit alles zorgt ervoor dat de woningen bijna geen energie verbruiken voor het verwarmen van de woning. De luchtwarmtepomp heeft daarbij nog een mooi voordeel, namelijk dat deze in de zomer ook voor vloerkoeling zorgt. Hiermee kan de woning enkele graden koeler zijn dan een woning zonder deze koeling. Tot slot, de parkeerplaatsen van de eengezinswoningen zijn allemaal voorbereid op het plaatsen van een elektrische laadpaal, zodat de opgewekte (zonne)stroom ook gebruikt kan worden voor het laden van een auto.