Per direct te huur!

Duivendrecht

Duivendrecht was en is nog altijd een dorp. Ja, je zit met de metro of de fiets echt zó in hartje Amsterdam. En ja, met de trein of de auto is de hele Randstad perfect bereikbaar. Maar het oude dorpshart is altijd bewaard gebleven. Boerderijen, het huis van de bovenmeester, de pastorie, de oude school – ze staan er nog. Hier heb je alle hedendaagse genoegens van de grote stad én de charme van een plek met geschiedenis. Winkels, restaurants, sportclubs – ze zijn allemaal onder handbereik. Parken, polders, water en bos – idem dito. The best of both worlds, dát is Duivendrecht.

De voordelen van huren

Als huurder weet je altijd waar je aan toe bent. Geen onverwachte lasten, geen financiële risico’s, geen waardevermindering. Groot onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar. Want dat wordt voor je geregeld. En dat is wel zo prettig. Zo kun je meer tijd besteden aan datgene wat voor jou belangrijk is.

Bekijk alle foto’s van Park Zonnehof
 

Wonen aan de ring van Amsterdam

In Park Zonnehof woon je omgeven door groen en water, vlakbij het oude dorpshart van Duivendrecht. De bereikbaarheid naar Amsterdam is fantastisch, met 5 minuten zit je op de A10 en met een kwartier in Amsterdam centrum. Ben je sportief aangelegd? Dan kun je zelfs kiezen voor de fiets! Met 20 minuten fietsen langs de Amstel sta je op een van de grachten van Amsterdam.