Per direct te huur!

Park Zonnehof

Duivendrecht

  • Vrije sector huurappartementen
  • Ruime eengezinswoningen met tuin
  • Spiksplinternieuwe keuken en badkamer
  • Centraal gelegen vlakbij oude centrum, winkels en scholen
  • “Instapklaar” huren mét laminaatvloer

Park Zonnehof vanuit huis verkennen

Door de omstandigheden waar we momenteel in verkeren, is het beperkt mogelijk om een bezichtiging in te plannen de komende tijd. Maar natuurlijk willen we je graag helpen met het maken van de juiste keuze. Niet alleen met de virtuele tour van een eengezinswoning, die je hier en de virtuele tour van een appartement, die je hier kunt bekijken, maar ook met extra informatie en beeldmateriaal kunnen we je helpen met het zoeken naar de meest geschikte woning.

Klik hier om het aanvraagformulier in te vullen en wij nemen contact met je op.

Bekijk hier de appartementen!

Bekijk het aanbod

Schrijf je
direct in
voor een
woning!

Inschrijven

Bekijk hier de eengezins-
woningen!

Bekijk het aanbod

Prachtig omringd door hoge bomen, op het terrein van een voormalige school, worden appartementen en eengezinswoningen gerealiseerd. Het deel van de appartementen heeft een gereguleerde huurprijs en een deel valt, net als de eengezinswoningen, in de vrije sector.  De locatie kent een zeer goede bereikbaarheid, zowel met openbaar- als eigen vervoer. Winkelcentrum Dorpsplein ligt aan de overkant van de weg. Op loopafstand bevindt zich ook een tweetal basisscholen en diverse speelvoorzieningen voor de (toekomstige) kleinere bewoners van dit mooie plan. Zowel de woningen als appartementen worden kwalitatief hoogwaardig opgeleverd. Alle woningen en appartementen zijn opgeleverd en per direct beschikbaar.

Bekijk alle foto’s van Park Zonnehof

Open huis data

Open huis woensdag 11 maart 
Woensdag 11 maart van 15.00 tot 16.30 uur zijn de modelwoningen aan de Meteoor 113 en Lunaweg 35 geopend. Je bent van harte welkom!

lees meer